Adres: Stelle 6a, 3191 KE Hoogvliet

Openingstijden: Ma/Vr 8:00 - 17:00

Dit is een voorbeeldpagina. Het is anders dan een blog bericht omdat het op één plek blijft en tevoorschijn komt in je site navigatie (in de meeste thema’s). De meeste mensen starten met een Over pagina dat hen voorstelt aan potentiële site bezoekers. Het zou iets als dit kunnen zeggen:

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren, en dit is mijn site. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, heeft XYZ meer dan 2000 mensen in dienst en doet allerlei fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!

Mededeling praktijkovername

Geachte heer/mevrouw, 

 

Het is alweer bijna 4 maanden geleden dat ik huisartsenpraktijk van dokter van Eijk heb overgenomen en uw huisarts ben geworden. Ik kijk terug op een goede maar intensieve periode maar zie verwachtingsvol en met vertrouwen uit naar de toekomst. De afgelopen tijd is er veel gebeurd waardoor er ook wat dingen zijn veranderd. Wellicht heeft u dit de laatste tijd zelf al ondervonden. Vanuit zorgvuldigheid willen we dit bericht gebruiken om u hierover te informeren. 

 

Personele bezetting 

De afgelopen tijd hebben we als team (helaas) te maken gekregen met onvoldoende personele bezetting door ziekte, zwangerschap en vormen van verlof. Hierdoor waren wij genoodzaakt ons team uit te breiden. Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om een vast team van zorgverleners te creëren. Graag wil ik dit moment aangrijpen om het vaste team (met vertrouwde en nieuwe gezichten) aan u voor te stellen: 

  • Mw. G. van Amelsfort, huisarts, werkzaam op de donderdag 
  • Dhr. T. Raaijmaakers, huisarts, werkzaam op de dinsdag 
  • Dhr. R. Billar, huisarts, werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag 
  • Dhr. S. Lagzimi, arts, werkzaam op wisselende dagen 

Nelleke, Jessica, Jacqueline en Mariëlle als praktijkondersteuners. Saffira, Celine, Laura, Michelle, Bianca, Jill en Siham als doktersassistenten en mw. Hester Lindhout als praktijkmanager. Hiermee komt er een einde aan een lange periode van de inzet van 1 vaste huisarts en een klein team aan vast personeel wat u voorheen gewend was. Incidenteel kan het zijn dat u alsnog zorg krijgt van een invalhuisarts/assistente dit proberen we als team echter zo veel mogelijk te voorkomen en onderling voor elkaar op te vangen. Dit doen we omdat wij, het net als u, heel belangrijk vinden om continue en kwalitatieve zorg te blijven bieden door middel van vertrouwde gezichten. 

 

Omdat ik me als eigenaar regelmatig bezighoud met beleidsmatige- en organisatorische zaken zal ik de patiëntenzorg, met het volste vertrouwen voor een deel overlaten aan het vaste team zoals hierboven beschreven. U mag de komende tijd zelf gaan ervaren met welke van bovenstaande dokters u een goede en fijne verstandhouding ervaart. U kunt bij het maken van een afspraak bij de assistente aangeven met welke dokter u een afspraak wenst.  

 

Bereikbaarheid 

De praktijk is voor spoedeisende en/of levensbedreigende situaties elke werkdag (telefonisch) bereikbaar tussen 8:00 -17:00 uur. Voor het maken van afspraken en het stellen van reguliere vragen zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08:00-10:30 uur en tussen 13:30-16.00 uur.  Tijdens deze tijden kunt u ook kiezen om een terugbelverzoek achter te laten, zodat u niet in de wachtrij hoeft te blijven wachten. Daarnaast zijn we ook 24/7 via MijnGezondheid.Net te bereiken voor het aanvragen van herhaalrecepten, inzage in uw medische dossier, inzien van uitslagen, het stellen van vragen en het maken van een afspraak. U zou ons erg kunnen helpen door gebruik te maken van deze functionaliteiten. Maakt u hier nog geen gebruik van? Informeer dan bij de assistente over de mogelijkheden. 

 

Spreekuren 

De huisartsen draaien spreekuur tussen 08:00-10:30 uur en tussen 13:30-16.00 uur. De assistenten draaien dagelijks spreekuur tussen 11.00-12.30u, 13.00-13.30u en van 16.00-16.30u.  De reden van deze wijziging heeft te maken met de toename van de administratieve taken waarvoor de medewerkers de tijd nodig hebben om dit te kunnen uitvoeren binnen hun werkdag. Heeft u al een afspraak staan? Deze gaat gewoon door op de oorspronkelijk afgesproken tijd. Het zou kunnen dat u een berichtje heeft gehad via MijnGezondheid.Net dat er een wijziging van uw afspraak heeft plaatsgevonden. Dit automatische berichtje kunt u negeren. Wij plannen namelijk nooit een afspraak voor u in of wijzigen een tijdstip van een afspraak zonder telefonisch overleg met u.   

Voorlopig zijn er geen avondspreekuren beschikbaar. 

 

Afspraken 

Onze doktersassistenten werken onder supervisie van de huisarts. Om een beter beeld te krijgen van uw situatie zullen zij, bij het maken van een afspraak, vragen naar de reden van uw komst. En waar nodig nog extra vragen stellen. Dit doen zij op verzoek van de huisarts met als doel u van de beste zorg te voorzien.  De doktersassistenten zijn extra geschoold hiervoor en hebben, net als de huisarts, een geheimhoudingsplicht. U wordt vriendelijk verzocht hieraan mee te werken. 

 

Echo buik 

Op 14 Juni 2024 heb ik een opleiding afgerond echografie abdomen voor huisartsen. Ik ben sindsdien te vinden in de register bij de college voor Huisartsen met Bijzondere Bekwaamheden (CHBB). Wat betekent dit voor u? U kunt snel terecht op de praktijk of bij uitzonderingen bij u thuis een echo van uw buik laten plaatsvinden bij buikklachten, onverklaarbare gewichtsverlies, misselijkheid of braken.   

 

Tot slot. We doen er alles aan om zo goed mogelijke zorg te leveren. Dit is echter geen gemakkelijke opgave. We begrijpen heel goed dat het voor u niet fijn is als u gebeld wordt en uw gemaakte afspraak moet worden verzet bijvoorbeeld vanwege een zieke medewerker. Of als u weer een nieuw gezicht ziet. Weet dat wij ons goed kunnen inleven in uw teleurstelling.  

Toch willen wij u vragen begrip te houden voor deze veranderingen. Bij eventuele vragen over bovenstaande  kunt u een e-mail te sturen naar onze praktijkmanager mw. H. Lindhout op info@huisartspraktijkmsf.nl.  Zij beantwoordt uw vraag graag.  

 

Met vriendelijke groet namens het gehele praktijkteam,  

Mw. S. Fonderson  
Huisarts en praktijkeigenaar Huisartsenpraktijk MSF 

 

Inschrijven

De praktijk is beperkt open voor nieuwe inschrijvingen. Mail voor meer informatie naar info@huisartspraktijkmsf.nl. Of vul het onderstaande formulier in.

Persoonlijke informatie
Contactgegevens
Verzekeringsgegevens
Medische informatie
Voorkeur apotheek